נחמם תנור לחום בינוני 180° , נרפד תבנית תנור בנייר אפיה. ונשמן טיפה בחמאה.
נקציף את החלמונים עם מחצית מהסוכר עד לקבלת צבע לימוני, ונוסיף אגוזים ואבקת אפיה תוך כדי ערבוב.
נקציף חלבונים עם יתרת הסוכר עד לקבלת קצף נוקשה.
נערבב את הקצף עם תערובת החלמונים לקבלת תערובת אחידה.
נשפוך על נייר האפייה שבתבנית , ניישר ונאפה בתנור מחומם כ- 15 דקות עד שהעוגה מוכנה.
ניקח מגבת מטבח או עוד נייר אפייה, ונניח על השולחן ונפזר עליה אבקת סוכר. נהפוך את העוגה על המגבת, נסיר בזהירות את נייר האפייה מהעוגה, נגלגל את העוגה יחד עם המגבת לצורת רולדה ונעביר למקרר לשעה לצינון.
נכין קצפת מהשמנת המתוקה ואבקת הסוכר.
לפתוח את העוגה, נמלא בקצפת מבפנים ומבחוץ.