Go Back
הום פרייז מטריפים

הום פרייז בתנור מנצח וקל

הום פרייז מטריפים, קלים להכנה, אפויים בתנור ובתיבול ייחודי שעושה את כל ההבדל!
ציון 4.39 על ידי 36 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

מצרכים ואופן הכנה 

  • 4 תפוחי אדמה (עם הקליפה )
  • 4 שיני שום (כתושות)
  • 4 כפות רוטב ספייסי צ'ילי (סידרה אסיתית חדשה של אוסם)
  • 2 כפיות מיונז
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח (קורט)
  • 1 כפית פפריקה
  • פלפל שחור גרוס (לי הטעם)
  • רוטב רימונים (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • לחתוך את קצוות התפוח אדמה ונקבל תפוח אדמה ריבוע.
  • פורסים וחותכים לקוביות קטנות - ומניחים בקערה.
  • את קוביות תפוחי האדמה מרתיחים בסיר כמעט עד הסוף, כלומר עד שמתרככים אבל לא מתחילים להתפרק. לאחר מכן מסננים ונותנים לתפוחי אדמה להתקרר (שלב זה חשוב כדי לקבל פריכות מקסימלית).
  • נוסיף את המרכיבים ושאר התבלינים (חוץ מהרוטב) ונערבב את תכולת הקערה.
  • נעביר לתבנית עם נייר אפייה - בלי לכסות את התבנית. נכניס לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שיקבלו הזהבה יפה (אבל לא ישחימו מדי!). התנור נותן לנו בעצם את האפקט של הטיגון בזכות הציפוי בשמן זית.
  • נפזר מעל פלפל שחור גרוס ונזליף מעט רוטב רימונים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.