Go Back
מתכון מוס גבינה ולוטוס

מוס גבינה ולוטוס

קינוח ממכר במתכון מפורט
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

7 תבניות אישיות קטנות
כוס מדידה אוניברסלית
מיקסר

המצרכים

לתחתית :

  • 2 חבילות עוגיות לוטוס (גודל בינוני)
  • חלב (לטבילה)

למוס גבינה:

  • 650 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה (חלבית - ½2 מיכלים)
  • ½1 צנצנות חלב מרוכז (600 מ"ל)
  • 2 גביעי שמנת חמוצה 27 אחוז שומן (400 מ"ל)
  • 1 גביע יוגורט מתיקות מעודנת יופלה (200 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

לציפוי :

  • 1 צנצנת ממרח לוטוס ( 400 גרם)

אופן ההכנה

  • נטבול עוגיות לוטוס בחלב ( לא להטביע את העוגיות אחרת התחתית תצא מושית!).
  • נניח בתחתית של התבנית.
  • נכניס למקרר בינתיים.
  • נקציף במיקסר במהירות בינונית את השמנת להקצפה 2 דקות לערך.
  • נוסיף חלב מרוכז , אינסטנט פודינג ואת השמנות והיוגורט לקערה.
  • נמשיך להקציף עד שמתקבל קרם רך ויציב אך לא קשה.
  • נעביר לקנקן או משפך למי שיש.
  • נשפוך מעל העוגיות , חלק מהמוס.
  • נניח מעל עוגיות נוספות טבולות בחלב, ומעל שכבה אחרונה של מוס .
  • נכניס למקפיא ללילה .

לציפוי:

  • נוציא את המכסה של הממרח לוטוס.
  • נכניס למיקרוגל ל 40 שניות.
  • נעביר לכלי, נשפוך מעל כל עוגה אישית בקטנה.
  • להטות את התבנית עד שכל העוגה מקבלת ציפוי.
  • לאחסן במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.