בקערית נפרדת לערבב מעט מים סוכר ושמרים יבשים .
במיקסר עם וו לישה לערבל את הקמח .
להוסיף את תערובת השמרים מהקערית.
להוסיף בהדרגה את הנוזלים וללוש כ 4 דקות על מהירות בינונית.
להוסיף שמן זית ומלח , להמשיך ללוש על מהירות בינונית עוד 6 דקות, עד שהבצק מתאחד ורך למגע, על משטח מקומח, להעביר את הבצק. ללוש עם היד עוד דקה , ולהעביר לקערה משומנת לכסות עם ניילון נצמד או שקית .
להניח בצד להתפחה למשך שעה.
להוריד ממש מעט את האוויר עם תפיחות קלות עם האצבעות על הבצק ,לתת נתן עוד חצי שעה התפחה.
לחלק לשניים את הבצק, חצי ראשון ליצור כדורים קטנים זה ללחם שום עם הגבינת קממבר , וחצי שני, לפוקצה בתבנית מלבנית , פוקצה עם רוזמרין , פרמזן ופלפלים קלויים.