Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגיות שבדיות בטעם חמאתי עדין
3 מרכיבים לעוגיות מעולות
עדיין אין דירוגים
באדיבות:
מלי מאירוב
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
לבצק:
▢
1
כוס קמח כוסמין / לבן רגיל / חיטה מלאה
▢
100
גרם חמאה / מרגרינה רכה מאוד אבל לא מומסת
(1 חבילה)
▢
1
שקית סוכר וניל
(10 גרם)
לציפוי (אופציונלי):
▢
½ כוס סוכר
▢
½ כפית קינמון
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
נכניס את כל מרכיבי הבצק לקערה ונלוש בידיים לבצק.
נחלק לכדורים נשטח טיפה.
נכניס לתנור שחומם על חום של 180 מעלות ל 13 עד 15 דקות.
הכנת ציפוי (אופציונלי):
נכניס לצלחת עם חצי כוס סוכר וחצי כפית קינמון.
עם מזלג נרים עוגייה נטבול בסוכר ונניח לקירור .
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.