Go Back
מתכון עוגיות שבדיות

עוגיות שבדיות בטעם חמאתי עדין

3 מרכיבים לעוגיות מעולות
עדיין אין דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 1 כוס קמח כוסמין / לבן רגיל / חיטה מלאה
  • 100 גרם חמאה / מרגרינה רכה מאוד אבל לא מומסת (1 חבילה)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

לציפוי (אופציונלי):

  • ½ כוס סוכר
  • ½ כפית קינמון

אופן ההכנה

הכנת הבצק:

  • נכניס את כל מרכיבי הבצק לקערה ונלוש בידיים לבצק.
  • נחלק לכדורים נשטח טיפה.
  • נכניס לתנור שחומם על חום של 180 מעלות ל 13 עד 15 דקות.

הכנת ציפוי (אופציונלי):

  • נכניס לצלחת עם חצי כוס סוכר וחצי כפית קינמון.
  • עם מזלג נרים עוגייה נטבול בסוכר ונניח לקירור .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.