נקציף את השמנת מתוקה / צמחית .
נוסיף את הפודינג, אבקת סוכר, חלב פרה או כל חלב אחר לפרווה.
נוסיף כוס קוקס ועם לקקן נקפל לקצפת.
נניח נייר אפייה על תערובת השוקולד ונרדד בין 2 ניירות.
נוציא את הנייר העליון ונניח חצי מכמות הקצפת לאורך השוליים.
נגלגל עםהנייר גלגול אחד.
נחתוך את השוקולד ונעשה עוד רולדה באותה שיטה.
נכניס עם נייר להקפאה לשעתיים לפחות.
נוציא ונצפה בקוקוס או אבקת סוכר ונחתוך לחתיכות.
ניתן לזלף ריבת חלב או שוקולד מומס.