Go Back
מתכון סושי שוקולד

סושי שוקולד עם סרטון הכנה

מתכון מעולה לקינוח מרשים
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

נייר אפייה
מעבד מזון
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 שרוול פתי בר

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ"ל 1 מיכל שמנת מתוקה / צמחית לפרווה
  • 1 כפית רום / ליקר

למילוי:

  • 250 מ"ל 1 מיכל שמנת מתוקה / צמחית לפרווה
  • 3 כפות אינסטנט פודינג ווניל
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • שלושת רבעי כוס חלב פרה / קוקוס / סויה / שקדים
  • 1 כוס קוקוס

אופן ההכנה

  • נטחן במעבד מזון את הפתי בר.
  • נמיס על הגז את השוקולד עם השמנת מתוקה / צמחית לפרווה.
  • נוסיך את הרום או ליקר ונמזוג על הביסקוויטים ונערבב.
  • כשמתקרר נעביר לנייר אפייה.

להכנת המילוי:

  • נקציף את השמנת מתוקה / צמחית .
  • נוסיף את הפודינג, אבקת סוכר, חלב פרה או כל חלב אחר לפרווה.
  • נוסיף כוס קוקס ועם לקקן נקפל לקצפת.
  • נניח נייר אפייה על תערובת השוקולד ונרדד בין 2 ניירות.
  • נוציא את הנייר העליון ונניח חצי מכמות הקצפת לאורך השוליים.
  • נגלגל עםהנייר גלגול אחד.
  • נחתוך את השוקולד ונעשה עוד רולדה באותה שיטה.
  • נכניס עם נייר להקפאה לשעתיים לפחות.
  • נוציא ונצפה בקוקוס או אבקת סוכר ונחתוך לחתיכות.
  • ניתן לזלף ריבת חלב או שוקולד מומס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.