Go Back
מתכון עוגת מייפל

עוגת מייפל קלאסית ואהובה

עוגה נוסטלגית בהכנה קלה
עדיין אין דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבסיס:

  • 4 ביצים L
  • ¼1 כוסות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 2 שקיות סוכר ווניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה / יוגורט (200 מ"ל)
  • 1 כוס שמנת צמחית
  • ¼1 כוסות קמח תופח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)

לאחר האפייה:

  • ¾ כוס מייפל

לפיזור:

  • אגוזים קצוצים וקינמון / קוקוס.

אופן ההכנה

  • נערבב בקערה את כל הרכיבים היטב.
  • נעביר לתבנית ונאפה בתנור על חום של 180 מעלות במדף שני מלמטה למשך 40 דקות.
  • נבדוק עם קיסם וכשהעוגה מוכנה נוציא ונמזוג עליה שלושת רבעי כוס מייפל.
  • נחורר עם קיסם כדי שיספגו הטעמים.
  • נפזר אגוזים קצוצים וקינמון / קוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.