Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת מייפל קלאסית ואהובה
עוגה נוסטלגית בהכנה קלה
עדיין אין דירוגים
באדיבות:
מלי מאירוב
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
לבסיס:
▢
4
ביצים L
▢
¼1
כוסות
סוכר
▢
½
כוס
שמן
▢
2
שקיות
סוכר ווניל
▢
1
גביע
שמנת חמוצה / יוגורט
(200 מ"ל)
▢
1
כוס
שמנת צמחית
▢
¼1
כוסות קמח תופח
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
לאחר האפייה:
▢
¾
כוס
מייפל
לפיזור:
▢
אגוזים קצוצים וקינמון / קוקוס.
אופן ההכנה
נערבב בקערה את כל הרכיבים היטב.
נעביר לתבנית ונאפה בתנור על חום של 180 מעלות במדף שני מלמטה למשך 40 דקות.
נבדוק עם קיסם וכשהעוגה מוכנה נוציא ונמזוג עליה שלושת רבעי כוס מייפל.
נחורר עם קיסם כדי שיספגו הטעמים.
נפזר אגוזים קצוצים וקינמון / קוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.