Go Back
מתכון פבלובות אישיות

פבלובות אישיות הכי יפות שיש

מתכון חגיגי מושלם ומרשים
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: תכלת אזולאי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
מיקסר

המצרכים

  • 6 חלבונים (למלא כוס שלמה)
  • 2 כוסות סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כוס מיץ לימון
  • 1 כף חומץ
  • 5 גרגירי מסטיקה כתושים (מומלץ - לא חובה)
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1 כף קורנפלור
  • קורנפלור (מעט )
  • אבקת סוכר (לפיזור)

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם הסוכר במהירות גבוהה עד שנוצר מרנג יציב .
  • נוסיף באיטיות רבע כפית מלח רבע כוס מיץ לימון כף חומץ .
  • מומלץ גם 5 גרגירי מסטיקה כתושים .
  • נתחיל להוסיף לאט לאט למרנג תוך כדיי הקצפה מהירה כף אבקת סוכר כף קורנפלור מנופים ביחד.
  • הכל לעשות בזהירות תוך כדיי הקצפה מהירה על מנת לא להפיל את המרנג.
  • ההקצפה צריכה להיות בערך 15 דקות אינטנסיביות.
  • נפזר מעט קורנפלור על נייר אפייה.
  • נזלף מעל את הפבלובה אבקת סוכר.
  • נכניס לאפייה 100 מעלות במצב טורבו למשך שעה וחצי .
  • הפבלובה צריכה להיות קשה מבחוץ ורכה מבפנים.

הערות וטיפים

נצנן ונאפסן בכלי אטום עם נייר הפרדה ביניהן.
במקום חמים לא במקרר לא במקפיא יכולים להחזיק מעמד חודש.
אפשר להכין פבלובה ענקית או נשיקות .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.