להקציף בקערת המיקסר 4 ביצים שלמות בגודל לארג, כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל.
להקציף במהירות גבוהה עד קבלת קצף תפוח מאוד ובהיר (חשוב להצלחת העוגה, לוקח כמה דקות).
אחרי שהקצף תפוח – להנמיך מהירות ולהוסיף בזרם איטי כוס שמן.
להוסיף בזרם איטי כוס מיץ תפוזים טבעי (אם אין אז ספרינג תפוזים).
להוסיף כף אחר כף, בהקצפה איטית של המיקסר 2 כוסות קמח מנופים עם שקית אבקת אפיה.
להעביר 3/4 בלילה לתבנית.
לבלילה שנשארה בקערה להוסיף 2 כפות קקאו, ונערבב עם לקקן.
לפזר מעל בלילה שבתבנית, ולקשקש בעדינות עם שיפוד לקבלת דוגמת שיש.
להכניס לתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות, לתכנית אפיה רגילה, עד ששיפוד יוצא יבש, בערך 45 דקות.
לצנן, ולפדר באבקת סוכר.