לערבל במיקסר עם וו לישה את הקמח שמרים וסוכר יחד.
לאחר התגבשות הבצק נוסיף כפית מלח ואת השמן ונמשיך לערבל 10 דקות.
ליצור כדור לשמן מעט לשים בקערה ולכסות בניילון ונשאיר להתפחה עד הכפלת נפח.
להוציא אוויר עם היד ולהתפיח תפיחה נוספת של רבע שעה.
לקמח משטח ולניח עליו את הבצק.
נחלק את הבצק ל6 חלקים וליצור כדורים.
לדאוג כל הזמן שהכדורים יהיו מכוסים כשלא עובדים אתם.
לחם תנור על חום של 200 מעלות.
לשטח כדור עם מערוך נניח על מגש של פיצה.
נמתח את הבצק על המגש בעזרת שימון עם שמן זית.
נגרד מעל הבצק מוצרולה, גרנה פדנו, וצ'דר
נשבור ביצה ניקח את החלמון ונניח בזהירות על הגבינות.
נפזר מעל פלפל שחור פטרוזליה קצוצה או בזיליקום עדיף לפני סוף האפייה.
נאפה את הפיצה 10 דקות או עד שנראה שהיא מוכנה.
לאחר אפייה נמרח את הקצוות עם מעט שמן זית עם מברשת.