Go Back
מתכון עוגת תפוזים

עוגת תפוזים בטעם שלמות

עוגה בחושה בהכנה קלה
ציון 4 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית חמה
תבנית אפיה חד פעמית בנונית

המצרכים

  • 3 ביצים L לא מקוררות
  • 1-1/4 כוסות סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • קליפה מ-1/2 תפוז
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כוסות קמח

לקישוט:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • נקציף במיקסר את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף גבוה.
  • ננמיך את המיקסר ונוסיף בהדרגה 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים קליפה מ-1/2 תפוז 1 כפית תמצית וניל.
  • נוסיף בתנועת קיפול 1 אבקת אפיה 2 כוסות קמח .
  • נאפה בתנור על חום של 180° עד שהקיסם יוצא יבש .
  • כשהעוגה קרה מומלץ לפזר אבקת סוכר.

הערות וטיפים

אפשר להחליף את הקליפת תפוז בפיצפוצי שוקולד או ב- 3 כפות נס קפה .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.