Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוזים בטעם שלמות
עוגה בחושה בהכנה קלה
ציון
4
על ידי
13
דירוגים
באדיבות:
נועם זיגדון
ציוד
כוס חד פעמית חמה
תבנית אפיה חד פעמית בנונית
המצרכים
▢
3
ביצים L לא מקוררות
▢
1-1/4
כוסות סוכר
▢
¾
כוס שמן
▢
1
כוס מיץ תפוזים
▢
קליפה מ-1/2 תפוז
▢
1
כפית תמצית וניל
▢
1
אבקת אפיה
▢
2
כוסות קמח
לקישוט:
▢
אבקת סוכר
אופן ההכנה
נקציף במיקסר את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף גבוה.
ננמיך את המיקסר ונוסיף בהדרגה 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים קליפה מ-1/2 תפוז 1 כפית תמצית וניל.
נוסיף בתנועת קיפול 1 אבקת אפיה 2 כוסות קמח .
נאפה בתנור על חום של 180° עד שהקיסם יוצא יבש .
כשהעוגה קרה מומלץ לפזר אבקת סוכר.
הערות וטיפים
אפשר להחליף את הקליפת תפוז בפיצפוצי שוקולד או ב- 3 כפות נס קפה .
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.