נפריד ביצים ונקציף את החלבונים (עד שנתחיל לקבל קצף כמו קצף גילוח).
נוסיף לאט 3/4 כוס סוכר ונמשיך להקציף לקצף יציב אך להיזהר לא לשבור את הקצף (ההקצפה בערך 4-5 דקות) תלוי במכשיר ההקצפה.
בקערה נפרדת נקציף את החלמונים עם יתרת הסוכר ונוסיף גבינות, אינסטנט, קורנפלור, גרידת לימון, סוכר וניל.
נערבב עד לעיסה חלקה ללא גושים.
נוסיף לקערת הגבינות חלק מהקצף ונערבב היטב (השוואת טמפרטורה).
נוסיף עוד חלק אבל הפעם נוסיף בצורה עדינה יותר כמו ליטוף וכך עד שכל החלבונים המוקצפים מתאחדים עם קערת הגבינות.
נחמם תנור על 200 מעלות.
בתחתית התנור נניח תבנית תנור (את העמוקה יותר) ובתוכה מים רותחים, מעל שמים רשת תנור.
כאשר הבלילה בתוך התבנית שבחרנו ניתן כמה מכות עדינות על השיש עם התבנית (שלא יהיו בועות אוויר).
נאפה למשך 20 דקות על 200 מעלות ולאחר 20 דקות נפתח את התנור לכמה שניות בלבד שיצאו אדים.
נסגור את התנור ונוריד ל-150 מעלות לעוד שעה וחצי בערך (תלוי בתנור).
אחרי עוד רבע שעה נפתח שוב את התנור לכמה שניות.
אחרי שעה וחצי בערך נכבה את התנור ולא נפתח יותר עד הבוקר!