Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד בפיצוץ של טעמים
עוגה נוסטלגית בהכנה קלה
ציון
3.34
על ידי
6
דירוגים
באדיבות:
חיים אתי בן שמעון
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
▢
3
כפות
קקאו
▢
½1
כוסות
סוכר
▢
2
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפייה
(10 גרם)
▢
½
כפית
סודה לשתייה
▢
4
ביצים
▢
2
גביעי
שמנת חמוצה
(400 מ"ל)
▢
½
כוס
מים חמימים
אופן ההכנה
בקערה נכניס את כל הרכיבים ונערבב היטב.
נמזוג את התערובת לתבנית משומנת.
נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שמוכן.
מכינים גנאש ומצפים את העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.