נכניס לקערה את הקמח, שמרים, סוכר ונערבב.
נוסיף את המים ונלוש 10 דקות, במידה והבצק מרגיש יבש נוסיף כמה טיפות מים בלבד.
נוציא את הבצק ונעשה כדור וחלק בידיים משומנות.
נעביר את הבצק לקערה משומנת ונשמן את הבצק.
נכניס את הקערה לשקית גדולה ונניח להתפחה של 40 דקות.
לאחר ההתפחה נחלק לכדורים ונכסה ל10 דקות.
נרדד כל כדור על משטח משומן נגלגל לרולדה ונניח בצד 3 דקות.
נעשה נקניק מאורך ונקלע לחלות.
נניח בתבנית ונכסה במגבת ל 45 דקות / הכפלת נפח.
נבריש עם חלמון מעורב בחצי כפית סוכר וכף מים.
נאפה בתנור שחומם לחום של 200 מעלות עד להשחמה.