בקערה גדולה, מוסיפים את המים פושרים, שמרים, סוכר, מלח ושמן זית ומערבבים
מוסיפים בהדרגה את הקמח (2-3 כפות כל פעם) ומערבבים עם שאר המרכיבים. מתחילים לערבב במיקסר ידני, ואז כאשר הבצק מתגבש משתמשים בידיים עד לקבלת בצק חלק ואחיד
ללוש את הבצק בעדינות בידיים עד שמקבלים בצק דביק אבל שאפשר להסיר בקלות מצדדי הקערה.
מכדררים את הבצק לכדור ומכסים במגבת ונותנים לו מנוחה של 10 דקות. חוזרים על החלק הזה של הלישה ומנוחה לפחות 3-4 פעמים.
עכשיו תקבלו בצק תפוח ומוכפל בגודל. מעבירים לתבנית משומנת בשמן זית (אין צורך בנייר אפייה)
משטחים את הבצק עם קצוות האצבעות. הקפידו לפוצץ בועות אוויר.
מכסים את הבצק ונותנים לו מנוחה של 10 דקות נוספות.
מזגגים שמן זית מעל ומורחים באופן שווה מעל לבצק, ומשטחים את הבצק כדי שיגיע לכל התבנית
מוסיפים מעל איזה תוספות שאוהבים
מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-250 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.