נכניס לקערה או למיקסר את מרכיבי הבצק ונלוש עד לקבלת בצק רך.
נחלק רת הבצק לשלוש או לארבעה חלקים ונכניס למקרר לחצי שעה.
נקמח משטח סליקון בנדיבות ולקמח גם את הבצק והמערוך.
נרדד בעדינות תוך כדי קימוח נוסף.
נמרח במילוי שבחרנו ונגלגל לרולדה ונניח בתבנית על גבי נייר אפייה.
ניתן לקשט עם סוכריות שוקולד או שוקוציפס.
נחתוך לפרוסות לא עד הסוף ונאפה בתנור על חום של 170 מעלות עד להזהבה.
לאחר קירור נחתוך ונפזר אבקת סוכר.