Go Back
עוגת קרמבו מיוחדת בקלי קלות

עוגת קרמבו מיוחדת בקלי קלות

תוכלו להנות מעוגה מדהימה זו בעוד שעתיים מעכשיו!
ציון 3.84 על ידי 30 דירוגים

ציוד

תבנית 26 עגולה

המצרכים

לתחתית:

  • ביסקוויט פתיבר (שרוול וחצי, 375 גרם)
  • שוקולד מריר 60% (2 חפיסות, 200 גרם)
  • שמנת להקצפה (200 מ"ל)

לשכבת הקרם:

  • שמנת מתוקה (2 חבילות, 500 מ"ל)
  • אינסטנט פודינג וניל צרפתי (חבילה, 80 גרם)
  • סוכר (2-3 כפות)

לציפוי:

  • שוקולד מריר (חפיסה , 100 גרם)
  • שמנת מתוקה (½ מיכל , 125מ"ל)
  • שמן (כפית, אופציונלי, להברקה)

אופן ההכנה

לבסיס:

  • בקערה שמים שוקולד מריר וקצפת וממיסים אותם יחד על אש נמוכה עד לקבלת גנאש חלק.
    עוגת קרמבו מיוחדת בקלי קלות
  • טוחנים את הביסקוויטים למרקם של חול
  • לאחר שטוחנים את הביסקוויטים, מערבבים אותם עם הגנאש עד לקבלת עיסה אחידה
    עוגת קרמבו מיוחדת בקלי קלות
  • משטחים את העיסה בתבנית קפיצית עגולה בקוטר 26

למילוי:

  • מקציפים את השמנת מתוקה למרקם הרצוי.
    עוגת קרמבו מיוחדת בקלי קלות
  • מוסיפים את האינסטנט פודינג וניל תוך כדי הקצפה ואז מוסיפים את הסוכר וממשיכים בהקצפה.
  • לאחר שמקבלים קצף יציב, מורחים אותות מעל לבסיס באופן אחיד שיכסה את הכל
    עוגת קרמבו מיוחדת בקלי קלות
  • משאירים במקרר למשך 15 דקות בערך

לגנאש:

  • על אש בינונית, ממיסים ביחד את השוקולד מריר ושמנת מתוקה. אפשר להוסיף קצת שמן לקבל גנאש מבריק וחלק יותר.
    עוגת קרמבו מיוחדת בקלי קלות
  • לאחר שמקבלים גנאש אחיד וחלק, מורחים מעל לשכבת הקרם.
  • שמים את העוגה לקירור למשך שעתיים עד שלושה. לאחר מכן מוציאים ומקשטים בשוקולד צ'יפס מעל (לא חובה)
    עוגת קרמבו מיוחדת בקלי קלות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.