Go Back
מתכון עוגת תפוחים

עוגת תפוחים ללא הפרדת ביצים

מתכון נוסטלגי בהכנה קלה
ציון 3.06 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: נעומי ברוכים

ציוד

תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל 10 גרם / כף תמצית ווניל
  • ½1 כוסות סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • ¼ כוס מיץ תפוזים או מים
  • ½2 כוסות קמח

להכנת התפוחים:

  • 4 תפוחים גדולים (לשים בקערה )
  • 1 כף קינמון
  • ¼ כוס סוכר

אופן ההכנה

  • נקציף ביצים שלמות עם סוכר עד שמקבלים קצף יציב ולבן 8-10 דקות. נוסיף ווניל ושמן בזיגוג.
  • נוסיף מיץ תפוזים, נוסיף את היבשים עד שמקבלים בלילה חלקה.
  • נקלף את התפוחים ונחתוך לחצי ולפרוסות דקות.
  • נכניס אתת התפוחים לקערה ונערבב עם רבע כוס סוכר וכף קינמון.
  • נשמן את התבנית ונמזוג חצי מהבלילה ומעל נפזר חצי מכמות התפוחים.
  • נמזוג את שאר הבלילה מעל התפוחים.
  • נפזר את התפוחים הנותרים, ומעל נפזר שקדים פרוסים.
  • נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות ל 40-50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.