נקציף ביצים שלמות עם סוכר עד שמקבלים קצף יציב ולבן 8-10 דקות. נוסיף ווניל ושמן בזיגוג.
נוסיף מיץ תפוזים, נוסיף את היבשים עד שמקבלים בלילה חלקה.
נקלף את התפוחים ונחתוך לחצי ולפרוסות דקות.
נכניס אתת התפוחים לקערה ונערבב עם רבע כוס סוכר וכף קינמון.
נשמן את התבנית ונמזוג חצי מהבלילה ומעל נפזר חצי מכמות התפוחים.
נמזוג את שאר הבלילה מעל התפוחים.
נפזר את התפוחים הנותרים, ומעל נפזר שקדים פרוסים.
נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות ל 40-50 דקות.