Go Back

ביסקוטי פטנט במרקם חלומי

מתכון מעולה לביסקוטי מושלם
ציון 3.80 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • ½ כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם )
  • 1 קורט מלח
  • גרידת תפוז / לימון
  • 5 ביצים L
  • 50 גרם נטורינה
  • 2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
  • ½ כפית אבקת סודה לשתיה
  • ½4 כוסות קמח

תוספות:

  • 1 כוס אגוזי מלך, שקדים, אגוזי לוז, צימוקים ירוקים / שחורים (הפיצוחים לא קלויים)

אופן ההכנה

  • נלוש את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
  • נוסיף את התוספות ונערבב קצת.
  • נרדד את הבצק לעובי 1 סנטימטר.
  • נקרוץ לעיגולים בקוטר 5 סנטימטר.
  • נאפה בתנור על חום של 170 מעלות כ 30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.