Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
ביסקוטי פטנט במרקם חלומי
מתכון מעולה לביסקוטי מושלם
ציון
3.80
על ידי
5
דירוגים
באדיבות:
חגית אלקבץ
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
▢
½
כוס סוכר
▢
2
שקיות סוכר וניל
(20 גרם )
▢
1
קורט מלח
▢
גרידת תפוז / לימון
▢
5
ביצים L
▢
50
גרם נטורינה
▢
2
שקיות אבקת אפיה
(20 גרם)
▢
½
כפית אבקת סודה לשתיה
▢
½4
כוסות קמח
תוספות:
▢
1
כוס
אגוזי מלך, שקדים, אגוזי לוז, צימוקים ירוקים / שחורים (הפיצוחים לא קלויים)
אופן ההכנה
נלוש את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.
נוסיף את התוספות ונערבב קצת.
נרדד את הבצק לעובי 1 סנטימטר.
נקרוץ לעיגולים בקוטר 5 סנטימטר.
נאפה בתנור על חום של 170 מעלות כ 30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.