נפורר לחתיכות גסות בקערה שרוול וחצי של פתיבר בטעם קפה (אפשר כל טעם אחר) - 375 גרם.
נוסיף 2 חופנים אגוזי מלך ונניח בקערה בצד.
נכניס בכלי למיקרוגל: 1 שמנת מתוקה כפית תמצית וניל, כפית נס קפה, 150 גרם שוקולד ונכניס דקה לחימום.
נוציא לערבב.
אם עדיין לא התאחד נכניס עוד חצי דקה.
נשפוך על הביסקוויטים לערבב היטב.
נפרוס ניילון נצמד או נייר אפיה נפזר עליו קוקוס בנדיבות.
נניח חצי מהתערובת
נגלגל בזהירות.
נהדק היטב.
נכניס למקפיא.
נפרוס בעובי הרצוי.
נשמור במקרר.