Go Back

כדורי שוקולד בטעם קפה

מתכון נוסטלגי שילדים אוהבים
ציון 3.50 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

קערה

המצרכים

  • ½1 שרוולים של פתיבר בטעם קפה (אפשר כל טעם אחר - 375 גרם)
  • 2 חופנים אגוזי מלך
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית נס קפה
  • 150 גרם שוקולד (½1 חפיסות)

אופן ההכנה

  • נפורר לחתיכות גסות בקערה שרוול וחצי של פתיבר בטעם קפה (אפשר כל טעם אחר) - 375 גרם.
  • נוסיף 2 חופנים אגוזי מלך ונניח בקערה בצד.
  • נכניס בכלי למיקרוגל: 1 שמנת מתוקה כפית תמצית וניל, כפית נס קפה, 150 גרם שוקולד ונכניס דקה לחימום.
  • נוציא לערבב.
  • אם עדיין לא התאחד נכניס עוד חצי דקה.
  • נשפוך על הביסקוויטים לערבב היטב.
  • נפרוס ניילון נצמד או נייר אפיה נפזר עליו קוקוס בנדיבות.
  • נניח חצי מהתערובת
  • נגלגל בזהירות.
  • נהדק היטב.
  • נכניס למקפיא.
  • נפרוס בעובי הרצוי.
  • נשמור במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.