נערבב את כל מרכיבי הבצק יחד במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק אחיד.
נעביר שלושת רבעי בצק לתבנית .
נאפה בתנור על חום של 170 מעלות כעשרים דקות. הבצק בהיר .
נוציא את העוגה מהתנור ועל הבצק החם נמרח את התפוחים ומעל באופן שווה את הבצק שנותר.
עם שתי כפות נניח על התפוחים כל פעם חלק מהבצק וכל פעם נרטיב את הכפות במים כי הבצק דביק מאוד לשים ולמרוח כמה שיותר לא לפחד אם יש חורים - בחום התנור הבצק מתרחב ומתאחד .
נחזיר לתנור להזהבה מלאה כחצי שעה לפחות.
נוציא נקרר ונבזוק אבקת סוכר.