נכניס לקערת מיקסר עם וו לישה 600 גרם קמח לבן מנופה.
נוסיף כף סוכר וכף גדושה שמרים יבשים ונערבב . נוסיף 2 כפיות מלח.
נתחיל ללוש ונוסיף 2 כפות שמן זית ו- 400 מ"ל מים חמימים, נלוש כ- 10 דקות.
נכסה ונתפיח כשעה.
נכין את הכיכרות על משטח מקומח, נפזר מעל קמח, נכסה ונתפיח עוד כ- 40 דקות.
בתחתית התנור נניח תבנית עם מים ליצירת אדים.
נכניס לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות עד שהלחם מוכן (כ- 20-30 דקות).
נוציא ולא נפרוס עד לצינון מוחלט.