לשלוק גוש שלם של בשר 5 או 6( עדיף 5).
להוסיף למים פלפל אנגלי, מעט כורכום ועלי דפנה (טיפ של אילנית בניזרי האלופה) עד להתרככות הבשר (3 שעות בערך).
אחרי שהבשר רך להניח בצד עד שמתקרר.
כשמתקרר לפרוס לצורת מניפה כמו בתמונה.
לתפוחי אדמה: לקלף תפוחי אדמה קונים ולבשל במים רותחים עד להתרככות, להוציא עם כף עם חורים למסננת.
לקחת סיר שמתאים לתנור, לטגן חבילה של בצלי שאלוט חתוכים לחצאי עיגולים.
אחרי שהבצל משחים להוסיף ראש שום כף טריאקי, מעט סילאן, כורכום ולערבב.
להכניס את התפוחי אדמה ולערבב קלות שיתפסו צבע יפה.
להכניס את הבשר ולטגן מכל צדדיו, ולהוסיף סלסלת פטריות שלמות לסיר.
להוסיף מים מהציר של הבשר עם כף מרק עוף, למזוג מהרוטב על הבשר.
לפזר פלפל שחור גרוס , מעט פטרוזיליה טרייה ויבשה וחופן של סלרי ומעט רוטב סויה.
על התפוחי אדמה נפזר מלח, ותבלין לעל האש (לא לפחד, יוצא מעדן בהבטחה).על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
נוסיף שוב מים מהציר ונכניס לתנור ללא מכסה על 200 מעלות טורבו לכעשר דקות לקבלת גוון מושלם ונפזר פטרוזיליה.