Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד ללא קמח
עוגה מושלמת בגרסה בריאה יותר
ציון
4.60
על ידי
10
דירוגים
באדיבות:
חגית אלקבץ
ציוד
תבנית אינגליש קייק / מלבנית קטנה
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
160
גרם נטורינה
▢
½
כוס קקאו
▢
3
ביצים
▢
¾
כוס סוכר /תחליף סוכר
▢
1
כפית תמצית ווניל
▢
1
כוס + 1 כף שיבולת שועל
▢
1
כפית אבקת אפיה
▢
½
כפית אבקת סודה לשתייה
▢
½
כוס מים חמים
לגנאש:
▢
100
גרם שוקולד מריר
▢
1
כוס שמנת צימחית
אופן ההכנה
בקערה אחת נערבב היטב את הנטורינה עם הקקאו עד לקבלת קרם.
בקערה שנייה נקציף 5 דקות את הביצים, סוכר, תמצית ווניל, עד לקבלת קרם לבן תפוח.
נאחד את שתי התתערובות.
נטחן את השיבולת שועל למרקם של קמח גס ונוסיף לתערובת.
נוסיף את האבקת אפיה, אבקת סודה לשתיה, והמים חמים.
נערבב היטב ונמזוג לתבנית.
נאפה בתנור על חום של 170 מעלות כ 35-40 דקות.
להכנת הגנאש:
נרתיח את השוקולד עם השמנת ונמזוג על העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.