Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
חזה עוף בסגנון על האש
בהכנה הכי קלה ומהירה
ציון
3.50
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
מור דבי אברהם
ציוד
מחבת
המצרכים
▢
1
פילה חזה עוף
▢
1
כף תבלין על האש
▢
2-3
כפות שמן
▢
2
בצלים גדולים
אופן ההכנה
ניקח פילה חזה עוף ונחתוך אותו לרצועות.
נערבב עם כף תבלין על האש ו2-3 כפות שמן.
נחתוך 2 בצלים גדולים ונטגן אותם במעט שמן.
נוציא הצידה מהמחבת.
נצרוב את רצועות החזה.
נוסיף את הבצל ומערבבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.