נקצוץ את הבצלים ונטגן עד להזהבה קלה. נניח בצד להתקרר.
נערבב בעזרת מטרפה בקערה נפרדת את כל יתרת המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושי קמח.
נוסיף את הבצל הזהוב אל הקערה ונערבב היטב.
נשמן תבנית פיירקס היטב ונמזוג את הבלילה פנימה.
נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-25 דקות או עד שהיא מזהיבה מספיק.
ניתן להכניס קיסם למרכז הפשטידה ולבדוק שהוא יוצא יבש, כך נדע שהפשטידה אפויה מספיק.
נגיש לצד סלט ירקות רענן!