Go Back
ספגטי עם קציצות

ה-מנה של הנחמות: ספגטי עם קציצות

ליהנות מכל העולמות עם מנת ספגטי עם קציצות - המנה הכי מחממת ומהממת שיש המשלבת טעמים באופן נהדר!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • חבילת ספגטי
  • לקציצות:
  • ½ קילו בשר טחון
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • בצל מגורד
  • 2 כפות פרורי לחם פשוטים
  • כף רסק עגבניות
  • כפית אריסה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • ½ כפית פפריקה
  • 2 כפות שמן
  • לרוטב:
  • ½ כוס שמן
  • ½ פלפל חריף חתוך
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 10 עגבניות שרי
  • 2 כפות רסק עגבניות פריניר
  • כף גדושה פפריקה מתוקה
  • כפית שמן
  • פחית עגבניות חתוכות דק של פריניר
  • 2 כוסות מים חמים
  • 10 עלי בזיליקום
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • בסיר עם מים רותחים נבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן, נסנן ונשטוף. בקערה נערבב בשר טחון, פטרוזיליה, בצל מגורד, פרורי לחם, כף רסק עגבניות, אריסה, מלח, פלפל שחור, פפריקה ו-2 כפות שמן. נלוש עם הידיים טוב טוב, נכין קציצות עגולות, נשטח מעט ונטגן על פלאנצ'ה עם ספריי שמן
  • נכין את הרוטב: בסיר רחב נשים 1/2 כוס שמן ונטגן בצל קצוץ, נוסיף פלפל חריף חתוך ושיני שום, נטגן דקה תוך ערבוב ונוסיף עגבניות שרי. נבשל כמה דקות תוך כדי ערבוב ונוסיף 2 כפות רסק עגבניות. נערבב ונוסיף כף פפריקה מתוקה ועליה כפית שמן.
  • נערבב שלא תישרף לפתיחת טעמים ואז נוסיף עגבניות חתוכות, 2 כוסות מים חמים, עלי בזיליקום, מלח ופלפל שחור. נבשל עם מכסה סגור 7 דקות, נוסיף את הספגטי, נערבב ואז נבשל עם הקציצות עוד 5 דקות, נוריד מהגז ונשאיר מכסה סגור ️
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.