Go Back
סלט בורגול

סלט בורגול מהמם בכלום עבודה

סלט בורגול יפהפה ועשיר יעשה חגיגה על כל שולחן בזכות גרגירי בורגול רכים, פטרוזיליה ונענע רעננות, שקדים ואגוזם קריספיים, ורימון וחמוציות שמוסיפים מתיקות חמצמצה נהדרת
עדיין אין דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

המצרכים

מרכיבי סלט:

  • ½ כוס בורגול גס מסונן ממים (יש להשרות חצי שעה במים חמים)
  • 4 גבעולי סלרי + עלים
  • צרור פטרוזיליה
  • מספר עלי נענע טריים
  • חופן שקדים מולבנים (גפרורים )
  • חופן אגוזי מלך
  • גרגירי רימון מרימון שלם
  • חופן חמוציות

לתיבול:

  • מיץ מלימון שלם
  • כף שמן
  • כף סוכר
  • כפית מלח
  • מעט פלפל שחור

אופן ההכנה

  • מכסים את הבורגול במים חמים ומשרים חצי שעה, לאחר מכן מעבירים למסננת וסוחטים.
  • קוצצים היטב את עשבי התיבול וסלרי (הכי קטן שאתם יכולים)
  • קולים את השקדים ואגוזי המלך כמה דקות במחבת עד להזהבה יפה
  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לאחדות, מוסיפים את התיבולים ומערבבים היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.