נפרק את הכרובית לפרחים.
לחמם מים בסיר בגודל שיכיל את הכרובית המפורקת.
להוסיף כף מלח. כשהמים על סף רתיחה להוסיף את הכרובית ולבשל 10 דקות.
לסנן מהמים, ולהניח בצד עד לחמימות.
בקערה רחבה נכניס 12 כפות שמן זית, כף פפריקה מתוקה, כפית שטוחה מלח לפי הטעם, פלפל, לפי הטעם, 3 שיניי שום כתושים, שפריץ של מיץ לימון ולערבב היטב.
נכניס את הכרובית לקערת התיבול. ולערבב עם הידיים עד שכל הפרחים יכוסו בתיבול. לטעום ואם צריך הוסיפו טעמים.
לשמן תבנית במעט שמן זית/נייר אפיה והניחו את הכרובית בתבנית.
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות כעשרים 30 דקות עד לצבע שחום מעט.