נחמם תנור אפייה ל-170 מעלות (לא טורבו).
בקערה גדולה נשים את הגבינות, סוכר, סוכר וניל ונערבב היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לתערובת אחידה.
נוסיף ביצה אחר ביצה תוך כדי ערבוב עד הטמעה.
נוסיף את השמן, גרדת לימון ונמשיך לערבב עוד 2 דקות נוספות .
ננפה מעל תערובת העוגה את הקמח, אבקת אפייה, אינסטנט פודינג.
נוסיף את החלב וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
זה הזמן להוסיף רק אם רוצים את התוספת שאהבתם, נערבב בקערה קטנה את התוספת + 1 כף קמח ונערבב היטב (הקמח מונע שהתוספת לא תשקע בתחתית העוגה לכן לא לוותר על קימוח התוספת שבחרתם) נוסיף לתערובת ובוחשים 1-2 דקות נוספות.
ניצק לתוך התבנית/תבניות ניישר בעזרת כף, נדפוק על השיש 2 דפיקות קטנות להוצאת האוויר.
נכניס לתנור ונאפה 45 דקות עד להזהבה.
נקרר היטב, נפזר אבקת סוכר ומגישים .