Go Back
מתכון לחזה עוף, חזה עוף במחבת פסים, מתכון חזה עוף במחבת

חזה עוף במחבת עסיסי ב-5 דקות

חזה עוף במחבת פסים עם תיבול הורס המקפיץ את הטעם ברמות תוך כדי שמירה על עסיסיות מטריפה, וכל זה בכלום עבודה (5 דקות)
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: סבתא לאה

ציוד

מחבת רחבה

המצרכים

  • 1 קילו חזה עוף (דקים)

לרוטב:

  • 5-6 כפות שמן זית / שמן קנולה (מה שאוהבים)
  • 1 כף תבלין לעוף בגריל
  • 1 כף תבלין לפרגיות / תבלין פילדלפיה / תבלין לעוף בגריל
  • 1 כף תבלין על האש
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית תבלין שום גבישי
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף בכפית שטוחה מלח)
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית מלח

אופן ההכנה

  • נשים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה .
  • נוסיף את חזה העוף ונערבב היטב היטב, ככה שכל חזה עוף יתובל וייעטף בצורה אחידה מכל הצדדים (ממליצה לערבב בעזרת הידיים).
  • נמתין שעה לספיגת הטעמים, לממהרים חצי שעה, רבע שעה.
  • נחמם מחבת פסים משומן מעט או מנגל גריל גז / פחמים.
  • נצרוב משני הצדדים עד להזהבה קלה (היזהרו מצריבת יתר כדי לא לייבש את העוף).

הערות וטיפים

התיבול מתאים גם לשיפודי פרגיות על המנגל וגם לעוף בגריל בתנור .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.