Go Back
מתכון עוגת שקדים בחושה

עוגת שקדים בחושה ב-10 דקות

ציון 3.85 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: מיכל אלבז

ציוד

תבנית אפייה בינונית
מיקסר
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר + 2 כפות
  • 1 חבילה חמאה (200 גרם -מומסת פושרת)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידת תפוז
  • 2 כוסות שקדים טחונים
  • ½ כוס קמח
  • ½ שקית אפיה (5 גרם)

לקישוט:

  • שקדים פרוסים מולבנים (לפיזור)

אופן ההכנה

  • מקציפים ביחד 5 דקות 4 ביצים וכוס + 2 כפות סוכר.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד להתאחדות.
  • משמנים תבנית ןשופכים לתבנית ומעל מפזרים שקדים פרוסים מולבנים.
  • אופים בתנור שחומם מראש על חום של 170 מעלות למשך 30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.