עם ידיים משומנות ניצור גלילים בקוטר 2 ס"מ, ובאורך 10 ס"מ, נניח במגש ומעבירים למקרר.
נקרוץ 20-22 עיגולים מעט גדולים מכדור פינג פונג, ונשטח למלבן ברוחב 10 ס"מ.
נניח באמצע את גליל השוקולד ונסגור היטב בקצוות,
נגלגל לגליל ארוך כך שהקוטר יהיה בערך 1-1.5 ס"מ.
נשטח מעט ביחד בעזרת סכין חדה, נחתוך חריצים לאורך כל הגליל אך לא עד הסוף.
נתחיל לגלגל עד הקוטר הרצוי (מספיק לשני שקעים).
נניח בתבנית שקעים משומנת בחמאה/מרגרינה, נפתח מעט את החריצים ונכסה בניילון להתפחה של 15 דקות.
נמרח ביצה טרופה ונאפה בחום של 180 מעלות עד להשחמה, בערך 30-35 דקות.
בתום האפייה כשהמאפים עדיין חמים, נמרח את סירופ הדבש שלנו.