Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מאפה בשר ב-10 דקות עבודה (סמבוסק)
הסוד של סמבוסק בשר מבצק ספידי, הוא כמובן בבצק הכי קל ופשוט שיש. מ-5 מצרכים בלבד!
ציון
3.88
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
עדינה בטש
ציוד
תבנית אפייה בינונית
מחבת בינונית
המצרכים
לבצק:
▢
4
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
1
כוס
שמן
▢
1
כוס
מים רותחים
▢
½
כף
מלח
(שטוחה )
למילוי הבשר:
▢
½
קילו
בשר טחון
▢
1
בצל
(קצוץ)
▢
1
כפית
פלפל שחור
▢
1
כפית
פפריקה
▢
מלח
(קורט)
▢
שמן
(מעט)
לציפוי:
▢
1
ביצה
▢
שומשום
(לפיזור)
אופן ההכנה
להכנת הבצק:
להכניס את כל מרכיבי הבצק לקערה, ללוש הכל עד לקבלת בצק אחיד ולתת מנוחה 15 דקות.
להכנת מילוי הבשר:
לטגן את הבצל קצוץ עד שיזהיב ולהוסיף חצי קילו בשר טחון.
לתבל ולטעום טעמים ולשפר(אפשרי להוסיף ירק קצוץ).
לטגן עד לבישול הבשר ולצנן.
המשך הכנה:
לקרוץ עיגולים, למלא כף מהמלית ולקפל לחצי ולהדק .
להבריש בביצה ולפזר שומשום.
להכניס לתנור ולאפות על חום של 180° כ- 20 דקות או עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.