פורסים חציל בינוני לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
מושחים בשמן זית משני הצדדים ומכניסים לתנור לגריל עד שמשחים משני הצדדים.
קוצצים בצל לרצועות ומטגנים בשמן זית.
מוסיפים זוקיני אחד פרוס - לא קלוף לפרוסות דקות לאורך ואז למקטעים של כ 4 ס"מ.
מוסיפים שן שום כתושה.
מוסיפים חבילת עלי מנגולד שטופים, קרועים ומופרדים מהגבעול.
כשמתרכך מוסיפים חבילת עלי תרד שטופים.
לערבב עד שהנפח מצטמצם ולסנן את הנוזלים היטב.
את החציל הקלוי לחתוך לרצועות דקות ולהוסיף לתערובת.