Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
סלמון בתנור קל לארוחה בריאה ומהירה
אנחנו אומרים לכם, בחיים לא יצא לכם כזה עסיסי וטעים - מתכון מעולה, פשוט וקל לדג סלמון צלוי בתנור
ציון
4.50
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
נועם זיגדון
ציוד
מחבת רחבה
המצרכים
לדג:
▢
6
חתיכות
דג סלומון
▢
¼
כוס
שמן
▢
¼
כפית
פלפל שחור גרוס
▢
1
כף
פפריקה מתוקה
▢
⅓
כף
מלח
שעועית ירוקה מוקפצת:
▢
1
חבילה
שעועית ירוקה קפואה
(400 גרם )
▢
4
כפות
שמן זית
▢
3
כפות
רוטב סויה
▢
3
כפות
רוטב טריאקי
▢
¼
כפית
פלפל שחור
▢
¼
כפית
מלח
▢
3
כפות
שומשום
▢
1
חופן
אגוזי מלך
אופן ההכנה
להכנת הדג:
להכניס לקערה את הרכיבים ולערבב היטב.
למרוח את הדג מכל הכיוונים.
להשאיר חצי שעה לספיגת טעמים.
להכניס לתנור שחומם מראש על 180° מעלות כ-8 דקות.
להכנת שעועית ירוקה מוקפצת:
לטגן את השעועית עם השמן עד להתרככות.
להוסיף את הרוטב סויה והטריאקי ולתבל במלח ובפלפל שחור.
להקפיץ כ- 5 דקות נוספות.
לפזר שומשום ואגוזי מלך.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.