Go Back
מתכון סלמון בתנור

סלמון בתנור קל לארוחה בריאה ומהירה

אנחנו אומרים לכם, בחיים לא יצא לכם כזה עסיסי וטעים - מתכון מעולה, פשוט וקל לדג סלמון צלוי בתנור
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

מחבת רחבה

המצרכים

לדג:

  • 6 חתיכות דג סלומון
  • ¼ כוס שמן
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • כף מלח

שעועית ירוקה מוקפצת:

  • 1 חבילה שעועית ירוקה קפואה (400 גרם )
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית מלח
  • 3 כפות שומשום
  • 1 חופן אגוזי מלך

אופן ההכנה

להכנת הדג:

  • להכניס לקערה את הרכיבים ולערבב היטב.
  • למרוח את הדג מכל הכיוונים.
  • להשאיר חצי שעה לספיגת טעמים.
  • להכניס לתנור שחומם מראש על 180° מעלות כ-8 דקות.

להכנת שעועית ירוקה מוקפצת:

  • לטגן את השעועית עם השמן עד להתרככות.
  • להוסיף את הרוטב סויה והטריאקי ולתבל במלח ובפלפל שחור.
  • להקפיץ כ- 5 דקות נוספות.
  • לפזר שומשום ואגוזי מלך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.