בקערת המיקסר נשים השמרים עם 3 כוסות מים פושרים ו-3 סוכר וניל.
לתת תסיסה של 2 דקות ואז נוסיף את הקמח עם חצי כוס סוכר וחבילת הפודינג.
נמשיך בערבול ואז מוסיפים את השמן עד לקבלת לבצק רך ונעים.
לתת לבצק לתפוח למשך שעה, ואז ליצור את הצורות.
יש אפשרות למרוח גם בממרח שוקולד וגם במלית גבינה ואוכמניות - אפשר גם שניהם.
נבריש בביצה ונפזר סוכריות חומות מעל הממולא בשוקולד.
נשים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה. אפשר לצפות בסירופ להברקה אחרי.