Go Back
מתכון מאפה שמרים

מאפה שמרים במילוי שוקולד או גבינה ואוכמניות

מתכון מושלם של מאפה שמרים מופלא במילוי שוקולד או גבינה ואוכמניות שיגנוב את כל ההצגה.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: יוכבד אלקסלסי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 2 כפות שמרים
  • 3 כוסות מים פושרים
  • 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
  • 1 קילו קמח מנופה
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)
  • ¾ כוס שמן

למלית:

  • ממרח שוקולד / גבינה לבנה 250 של 5 אחוז
  • 1 חבילה פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 כפות ריבת אוכמניות

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר נשים השמרים עם 3 כוסות מים פושרים ו-3 סוכר וניל.
  • לתת תסיסה של 2 דקות ואז נוסיף את הקמח עם חצי כוס סוכר וחבילת הפודינג.
  • נמשיך בערבול ואז מוסיפים את השמן עד לקבלת לבצק רך ונעים.
  • לתת לבצק לתפוח למשך שעה, ואז ליצור את הצורות.
  • יש אפשרות למרוח גם בממרח שוקולד וגם במלית גבינה ואוכמניות - אפשר גם שניהם.
  • נבריש בביצה ונפזר סוכריות חומות מעל הממולא בשוקולד.
  • נשים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה. אפשר לצפות בסירופ להברקה אחרי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.