נטבול לשנייה קצרה רק צד אחד של הביסקוויטים ונסדר אותם בתבנית (אם צריך שוברים לפי הגודל הרצוי).
על שכבת הביסקוויטים נשים חצי מקרם הגבינה.
שוב נטבול ביסקוויט לשנייה בקפה ונסדר גם על הקרם.
את החצי השני של הקרם, נשים בשקית זילוף עם צנטר חלק, או בלי צנטר בכלל, ונזלף את הקרם מעל הביסקוויטים.
נשים בהקפאה לכמה שעות.
נוציא ונפזר מעל העוגה את הקקאו, ואז נשים במקרר.
מי שאוהב יכול להשאיר בהקפאה ו-20 דקות לפני הגשה להוציא אותה ולהפשיר.