נשים בקערת המיקסר את הקמח והשמרים ונערבב.
נוסיף את הסוכר והמלח ונערבב ואז נוסיף את הביצים, החלב, השמן, והמים ונערבל עד לקבלת בצק אחיד.
נעשה כדור ונחלק אותו לחצי שווה בשווה.
חצי אחד נשים בקערה ונכסה עם ניילון נצמד, והחצי השני נחזיר למיקסר ונוסיף לה את הקקאו ונערבל טוב לבצק.
אם דביק נוסיף כל פעם כף קמח עד שהבצק חום.
נכסה בניילון נצמד ונתפיח את 2 הכדורים לשעה.
נחצה כל כדור לחצי ונניח 2 חצאים חום ולבן בצד.
נקמח משטח עבודה ונרדד לריבוע, נמרח שוקולד ונגלגל לרולדה.
ככה נעשה עם השאר ואז כל רולדה נחצה לחצי (צריך להיות לכם 2 רולדות חום ו2 רולדת לבן), ונעשה צמה.
נשמן תבניות אינגליש קייק לא חד פעמי, נכווץ את הרולדות יחד ונכניס לתבנית.
נחמם תנור על חום של 180 מעלות 10 דקות מראש ונכניס ל 30 עד 40 דקות.