נטגן במעט שמן את הבצל עד הזהבה, נוסיף את הבשר הטחון, והצנוברים.
נתבל במעט קינמון, מעט אגוז מוסקט, פלפל שחור גרוס ומלח.
נשים בקערה ונערבב עם 1 ביצה.
ניקח 8 נתחי חזה עוף פרוסים דק ונניח מהמלית בקצה החזה כאשר הצד של הסגירה הוא למטה.
נגלגל מהבסיס לסגור קצוות ולהמשיך לגלגל עד הסוף.
ניקח ניילון נצמד ונגלגל את החזה עוף עם הניילון בצורת סוכריה.
נרתיח סיר עם מים ונכניס את החזה המגולגל למים הרותחים כ- 10 דקות עד שהופך לצבע לבן.
נקרר לגמרי ונוציא את הניילון המוצמד.