נפריד את הביצים חלמון בקערה וחלבון בקערה.
לחלמונים נוסיף את כל המרכיבים למעט המלח ונערבב לתערובת אחידה.
לאחר מכן נקציף את החלבון עם קמצוץ מלח ( לפי טעם) עד לקבלת קציפה לבנה יפה ויציבה.
את הקציפה נוסיף לאט לתערובת בתנועות קיפול עדינות כדי לא לשבור את הקצפת.
נניח בתבנית אינגליש קייק נייר אפיה נשמן מעט ונעביר את התערובת לתבנית נפזר מעל שברי אגוזים או שקדים.
נחמם תנור ל 175 מעלות ונאפה למשך כ 30 דקות ו/או עד להזהבה עדינה.
נכבה את התנור ונשאיר לעוד 20 דקות נוציא ונקרר.