Go Back
מתכון עוגת שוקולד

עוגת שוקולד בחושה עם חידוש מטריף (סרטון)

יש לכם מעדן שוקולדי מהמם שירגיש כמו פררו רושה, רק שיהיה פי אלף יותר בריא ממנו!
ציון 4.12 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אינגליש קייק / קאפקייס

המצרכים

  • ½ אבוקדו (מרוסק ללא גושים)
  • 5 כפות סוכר ממתיק (טחון דק)
  • 2 כפות קקאו 100% אורגני
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף אבקת אפיה
  • שוקולד 90% ומעלה (60 גרם )
  • חמאה (25 גרם )
  • 3 ביצים

לקישוט:

  • שברי אגוזים

אופן ההכנה

  • נניח בקערה את האבוקדו ונמעך אותו כל לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
  • נוסיף לאבוקדו את כל יתר המרכיבים למעט השוקולד והחמאה.
  • ונערבב עד לקבלת תערובת אחיד וחלקה.
  • נמיס יחד את השוקולד והחמאה יחד.
  • נוסיף את השוקולד והחמאה לקערה ונערבב להטמעה מלאה בתערובת.
  • נשמן תבנית אינגליש קייק (אפשר להכין גם בתבניות קאפקייס המרקם מושלם).
  • נפזר שברי אגוזים.
  • נאפה בטמפרטורה של 175 מעלות כ-25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.