Go Back
מתכון חטיפי גבינה

חטיפי גבינה קרנאצ’יים ב-15 דקות (ללא גלוטן)

חטיפי גבינה זהובים והורסים בקראנצ'יות עסיסית, נטולי גלוטן וסוכר, דלים בפחמימה ועמוסים בשומשום מתפצפץ בפה
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • גבינת מוצרלה (130 גרם )
  • קמח שקדים (100 גרם )
  • חמאה (30 גרם )
  • מלח הימליאה (קורט)
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמנת 27%
  • שומשום + ביצה למריחה (לקישוט)

אופן ההכנה

  • נמיס את הגבינה והחמאה במיקרוגל.
  • נוסיף את הקמח שקדים, השמנת, מלח והביצה ונערבב טוב עד לקבלת תערובת אחידה ומוכנה לעבודה.
  • על משטח עבודה נניח נייר אפיה נניח את הבצק ומעל הבצק נניח שוב נייר אפיה ונרדד לצורת מלבן.
  • נחתוך את המלבן לשורות שורות ולאחר מכן ניצור משולשים או כל צורה שבא לכם.
  • נמרח ביצה ונפזר הרבה שומשום.
  • נאפה בתנור למשך כ-10 דקות בטמפרטורה של 185 מעלות או עד לזהבה יפה של המאפה.
  • נוציא ונקרר כדי לקבל את הקראנציות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.