Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
קציצות כרובית בריאות ללא טיגון
קבלו מתכון קליל לקציצות טופו וכרובית יפנקו אתכם במרקן רך מבפנים עם קריספיות משגעת מבחוץ.
ציון
5
על ידי דירוג אחד
באדיבות:
בלה שדה
המצרכים
▢
½
כרובית
(בגודל בינוני)
▢
1
חבילת
טופו במרקם קשה
(300 גרם)
▢
מלח
(קורט)
▢
אבקת שום
(לפי הטעם)
▢
אבקת קארי
(לפי הטעם)
▢
צ׳ילי
(לפי הטעם)
▢
2
כפות
שמן זית
▢
3
כפות
קמח עדשים אדומות
לציפוי:
▢
2
כפות
שומשום
▢
2
כפות
קצח
▢
3
כפות
קמח שקדים
▢
2
כפות
שמרי בירה
אופן ההכנה
נטחן את הכרובית והטופו במעבד מזון בפולסים עד למרקם גרגירי ( עדיף לטחון כל אחד מהם בנפרד שלא יהפכו לעיסה).
נוסיף את שאר המרכיבים שמן זית, תבלינים וקמח עדשים.
נערבב היטב את כל הכל כך עד שיהפוך לעיסה אחידה.
בצלחת נפרדת נערבב את כל הרכיבים לציפוי.
נכין כדורים מהעיסה ונכסה בציפוי.
נזלף מעט שמן זית מעל כל הכדורים.
נכניס לתנור ונאפה בחום של 180 מעלות בערך לחצי שעה או עד הזהבה.
הערות וטיפים
ניתן להוסיף גם בציפוי תבלינים כמו: פפריקה, אבקת שום, קארי וכו'
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.