נפריד בין החלבונים לחלמונים.
נקציף את החלבון עם חצי מכמות הסוכר עד לקבלת קציפה יציבה.
בקערה עם החלמונים נוסיף את יתר המרכבים למעט פירות היער תוך כדי שאנחנו מערבבים עד לקבלת תערובת אחיד.
נוסיף את פירות היער לתערובת ונשאיר מעט מפירות היער לקישוט מעל העוגה.
נוסיף 3/4 מכמות קציפת הביצים לתערובת ונערבב בתנועות קיפול עד להטמעה מלאה של הקציפה בתערובת.
נשמן תבנית קפיץ מלבנית 12×31 ס"מ (או כל תבנית מתאימה שיש ברשותכם).
נעביר את התערובת לתבנית ורק אז נוסיף מעל את יתר הקצפת שנותרה לנו לאורך התבנית.
נפזר את פירות היער ששמרנו לקישוט.
נחמם מראש תנור בטמפרטורה של 170 מעלות ונאפה למשך 30 דקות.
נוריד את הטמפרטורה לחום של 130 מעלות לעוד חצי שעה או עד להתייצבות העוגה.
נוציא את העוגה וניתן לה להתקרר לטמפרטורת החדר.