Go Back
+ servings
מתכון מקלות בוריקיטס

מקלות בוריקיטס מהירים מלוחים ומושלמים

אומנם מכינים אותם לכבוד שבועות, אבל תכלס הם מושלמים לכל ארוחה חלבית, אירוח מפנק טעים.
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
כמות 25 יחידות
באדיבות: ליטל אשואל

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 ביצה (בגודל L)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת שום גבישי
  • 1 גביע יוגורט לא ממותק (200 מ"ל)
  • חמאה רכה (50 גרם )

אופציונלי:

  • חצי כפית צ'ילי גרוס

למילוי:

  • 100 גרם בולגרית מעודנת

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק:

  • בקערת המיקסר עם וו גיטרה לשים את כל חומרי הבצק לאיחוד בלבד.

אופציונלי:

  • לבצק מעט פיקנטי ניתן להוסיף חצי כפית צ'ילי גרוס.

המשך הכנה:

  • עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  • מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח ופורסים למלבנים שווים וצרים.
  • מניחים על כל מלבן לאורכו פס של בולגרית וסוגרים לצורת סיגר דק וצר.
  • מורחים בחלמון ביצה ומפזרים שומשום וקצח.
  • אופים בתנור על חום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.