נשים בקערה את כל המרכיבים היבשים ולאחר מכן את הנוזליים.
נערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
נחלק את התערובת ל-2 אפשר גם ל-3 למי שנוח.
נניח על משטח עבודה נייר אפייה.
נרטיב את הידיים ונעביר אותם על הנייר אפיה שיהיה לח.
נשמור על ידיים לחות ונגלגל את התערובת מעל נייר האפייה שתראה כמו נחש לא דקה ולא ארוכה.
נעביר לתבנית ונפזר שברי אגוזים מעל.
אפשר ליצור חריצים לפריסה לא חובה אפשר גם בתום האפייה.
נחמם מראש תנור ל-180 מעלות ונאפה חצי שעה.
נוציא את המאפה ונפרוס אותו לפרוסות ונחזיר לתנור כשהוא כבוי ועדיין חם לעוד חצי שעה להתייבש לגמרי.