Go Back
מתכון עוגיות פיסטוק

עוגיות פיסטוק ללא גלוטן

מתכון מנצח אחד בשני טעמים מופלאים שמשתלבים יחד למעדן אחד מושלם בפה.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

בקערה 1:

  • קמח שקדים/שקדים טחונים (300 גרם )
  • אבקת סוכר (70 גרם )
  • 1-2 ביצים
  • 1 כפית תמצית שקדים

בקערה 2:

  • פיסטוק טחון (100 גרם )
  • אבקת סוכר (30 גרם )
  • 1-2 חלמון ביצה
  • ½ כפית תמצית פיסטוק

אופן ההכנה

  • נכניס את מרכיבי קערה 1 לקערה ונערב אותם היטב עד לאיחוד.
  • נכניס את מרכיבי קערה 2 לקערה ונערב אותם היטב עד לאיחוד.
  • נוסיף מעט לקערה 2 מתערובת השקדים שבקערה אחד ונערבב היטב.
  • ניצור גליל מתערובת השקדים וגליל מתערובת הפיסטוק.
  • נרדד את גליל השקדים מעט ונכניס לתוכו את גליל הפיסטוק.
  • נסגור אותם לגליל אחד ונחתוך לפרוסות קטנות.
  • את הפרוסות נסגור אותם כמו קובה כדי שהפיסטוק לא יראה.
  • נצפה את העוגיות באבקת סוכר.
  • נאפה בתנור על חום של 150 מעלות למשך 15 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.