פנקייק מלוח נטול גלוטן בהכנה קלילה של בלילה עם קמח "כרגיל" מיוחד. אופים או מטגנים, מוסיפים מעל קצת פטריות מטוגנות עם שום ריחני, ויש לכם ארוחת ערב מהממת לצד ירקות טריים ומתבלים טעימים
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אברמוביץ' פוסה
המצרכים
1כוס קמח "כרגיל" ללא גלוטן
1כפית אבקת אפייה
1ביצה
1כוס חלב
1כףשמן
מלח
פלפל
אופן ההכנה
נערבב הכל לבלילה ללא גושים ונטגן במחבת או נאפה בתנור. מי שרוצה מתוק יכולה להוסיף 1.5 כפות סוכר ותמצית וניל.
את הפטריות נטגן מעט עם מלח, פלפל ושום ואז נוסיף מעט לכל פנקייק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.