נקלף את התפוחים ונחתוך לקוביות בינוניות ונניח בקערה.
נוסיף כף קינמון, 100 גרם אגוזים טחונים גס. שקית סוכר וניל, 5 כפות מים קרים, 4 כפות סוכר - נערבב היטב ונניח בצד.
בקערת המיקסר נכניס 2 ביצים גדולות, כוס סוכר. שקית סוכר וניל ונקציף היטב.
נוסיף 175 גרם חמאה חתוכה לקוביות, ונמשיך ללוש היטב.
נוסיף 2 כפות חלב, 2 כוסות קמח מנופה. ואבקת ואפייה - ונמשיך ללוש עד להטמעת הקמח.
את רוב הבצק.לשטח בתחתית התבנית להשאיר מעט בצק בקערה (את זה לפזר מעל התפוחים).
את התפוחים שהנחנו בצד נניח מעל הבצק שבתחתית התבנית, בצורה אחידה.
מעל התפוחים, נפזר חתיכות מהבצק שהשארנו.
נכניס לתנור ונאפה על חום של 180 מעלות שלושים דקות.
שהעוגה התקררה מעט ,לפזר אבקת סוכר.